Sisterhood of the World Bloggers

För sisådär ett år sedan fick jag ett award av Bookbirds, och frågorna som Stjärtmesen ställde har jag haft sparade. Och idag kändes som en ypperligt bra dag att svara på dessa. Det här är min mjukstart helt enkelt.
 

→ Jag har inte riktigt kommit till ro med en endaste titel som kommit i min väg sen i början av sommaren, men jag hoppas på att kunna bli hypnotiserad av Jessie Burtons The Miniaturist då en vän rekommenderade den!

 

→ En alldeles utmärkt fråga. Kanske att jag äntligen läser ut The Secret History (som jag började att läsa i somras), Pessls andra roman Night Film och förhoppningsvis Dark Places innan filmen släpps i höst.
 

→  Alla möjliga slags ställen - allt från booktubers till bloggar till vänners rekommendationer till tidningsrecensioner. Hurra för sådant!
 
→ Shaun Tans verk försöker jag alltid att leta upp i bokhandlar liksom bibliotek. Han är grym, om ni inte redan visste det.

 


 → Allra helst? Något som jag läst och verkligen tyckt om, samtidigt som det ska kännas som att det passar personen ifråga (när jag ger bort böcker). Annars måste jag erkänna att jag är ganska usel på att ge boktips. Däremot är jag desto bättre på att ge filmtips!


→ Jag har fått många komplimanger för den, även om jag inte håller med? Fast när jag inte bryr mig så är den ganska ful och slarvig. Textningen på bilden ovan är en mer genomtänkt variant av mina versaler.
 

→ För att vara ett stort fan av tv-serier så kunde jag inte komma på fler än fyra, men dessa älskar jag utan inbördes ordning: Vänner, The Walking Dead, Veronica Mars och Modern Family.

 

→ Lågmäld musik som på något sätt involverar antingen acapella och/eller piano. Sistnämnda är mitt favoritinstrument.


Into the Wild. (Det ska dock avslöjas att jag i princip gråter till allt.)

→ En kombination av känslosam, spretig, petig, trevlig, bekväm, pålitlig och paranoid.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
När jag får chans till det, så ska det piffas till här!

Kommentarer
Postat av: Elina

Läste Dark places (fast på svenska) i somras och det är en av de bästa böckerna jag läst. SÅ.HIMLA.BRA!

2015-09-13 @ 22:30:36
URL: http://marklarsbooks.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vad fint, Man! Bloggandet kanske känns lite rossligt, men jag tror inte att du har tappat greppet totalt.

2015-09-14 @ 09:02:17
URL: http://ofbooksandbirds.blogspot.com
Postat av: Anna

1. Åh, jag vill också läsa The Miniaturist! Fråga mig inte varför egentligen, för jag fattar inte riktigt vad den handlar om, men jag dras ändå till den?
2. SHAUN TAN!?! Har du hört att det släpps snart en ny bok av honom på svenska? "Eric". Fast du kanske redan har läst den på engelska? :)
3. Into the Wild <333 SÅ himla fantastisk film! Det var alldeles för många år sedan jag såg den! Det måste åtgärdas snarast!

4. Jag älskar att du säger att du ska piffa upp din blogg lite, när jag tycker att du har den typ snyggaste och stilrenaste bloggen i hela bokbloggarvärlden ^^

2015-09-14 @ 20:22:57
URL: http://bookshelf.blogg.se
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie

Så himla kuuul att du är tillbaka =)

2015-09-22 @ 12:44:25
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0