Ut med det bara!

Må du finna ro, Ned Vizzini.

Ärlighet varar längst, eller hur var det nu? Det har gått ganska så uppenbart trögt att blogga, att ens pränta ner det skrivna ordet, det senaste året. 2013 har revolutionerat mitt liv. Jag har förändrats, skulle en kunna formulera sig. Tankebanorna har förändrats, och prioriteringarna går till andra ting för tillfället. 

Ur ALMA-pristagaren Isols bok Petit, monstret.

Jag jobbar deltid (kan ni förstå?) i butik. Genom detta har jag märkt att jag tydligen även älskar det talade ordet. Så ja, jag gillar läget! Dock har läsningen och bloggandet fått kliva åt sidan medan jag provar på att säga ja till fler saker. Det allmänna målet är att stegvis bryta mig loss från bekvämlighetszonen som jag har alldeles för lätt att fastna i.

Med det sagt försöker jag också säga att bloggen har blivit en sådan zon, och det är det sista jag önskar mig. Det är rent ut sagt för jävligt och pissigt att känna att en inte längre utmanas, att inte känna engagemanget, på samma vis som tidigare. Och det har märkts i mina senare inlägg.

Mitt älskade stadsbibliotek.


Så småningom lär jag återvända till den här scenen, men det kommer inte att vara imorgon och troligtvis inte heller inom en månad eller två. När glöden återkommit så kommer det att synas! Tills dess vill jag tacka alla bokförlag som gett mig recensionsexemplar. Men, framförallt ni som bemödar samt bemödat er att läsa mina ord, åsikter och spretiga tankar. Era kommentarer har, utan att överdriva ens det minsta, varit oumbärgliga och boostat mig något obeskrivligt mycket!

Och om någon av er skulle ha vägarna förbi Skåne så släng iväg ett meddelande - antingen via bloggen eller mejlen. Jag har ingenting emot att ta en fika med dig (eller er) och visa upp mina pärlor till secondhandparadis om det skulle vara önskat! Naturligtvis kikar jag in här då och då, samt hos er, så var inte rädda för att lämna avstamp i form av boktips, ett hej, etcetera.

I övrigt hittar ni mig såklart på Goodreads. Kram och kärlek!

Er tillgivne och bokskadade like,
Man

Kommentarer
Postat av: Elen [bokpotaten]

Höll på att anfalla dig igår när du bytte bild på fb, la då band på mig, men nu så - hej, älskade tok! Låter riktigt härligt allt ovan och lite avundsjuk blir den bekväma potaten allt. Kommer kanske ta dig på orden någon gång när jag finner mig sysslolös i Skånekrokarna. Ha det så jäkla fint, Man! Och återvänd när lusten ligger på, vi sitter här och väntar :}

Svar: Åh, <3! Ta gärna en fika med mig, och ha det sjujäkla fint du med! Snart så!
Man Truong

2014-02-04 @ 16:49:48
URL: http://bokpotaten.blogspot.se/
Postat av: Anna

Vill bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg, men jag förstår dig samtidigt. Om du inte har tid eller lust till att blogga ska du självklart inte göra det. Men jag vill bara att du ska veta att din blogg är en av mina absoluta favoritbloggar (även när du inte bloggar) och din personlighet är helt fantastisk.

jag kommer sakna dig som fan, men jag kommer sitta och vänta tills du kommer tillbaka som det trogna fan jag är ;)

(och nu hoppas jag att det här inte låter som typ en klagande kommentar för att du tar en paus eftersom det var menat som en kärleksfull och snäll kommentar^^).

KRAM :D

Svar: Massa <3!
Man Truong

2014-02-05 @ 17:56:26
URL: http://bookshelf.blogg.se
Postat av: Alekzandra Kelahaara

<3
(hoppas vi ses på någon bokmässa i framtiden!)

Svar: Samma här! <3
Man Truong

2014-02-10 @ 11:43:13
URL: http://bookupied.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!
Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så tänkte jag sprida lite kärlek (det är ju så dumt egentligen att jag bara gör det på just den här dagen, jag tänker ju ofta på hur mycket jag gillar er, men jag tänkte att jag kanske äntligen skulle göra slag i saken)

Och jag uttryckte ju nyss min kärlek till dig (vilket jag måste erkänna lät lite konstigt nu när jag läste det) för bara några dagar sen i en tidigare kommentar, men när det är Alla Hjärtans dag och jag skickar kommentarer till ungefär alla bloggare kan jag ju inte bara strunta i en av mina favvomänniskor i bloggvärlden, eller hur?

I vilket fall som helst så vet du redan att jag tycker supermycket om dig och din blogg, men jag tänkte att det kan man väl aldrig säga för ofta? Så här kommer det igen: JAG ÄLSKAR DIN BLOGG OCH DU ÄR SJUKT SUPERTREVLIG OCH DET VAR SÅ HIMLA TREVLIGT ATT TRÄFFA DIG PÅ BOKMÄSSAN MEN DET VAR SYND ATT VI INTE HANN TRÄFFAS SÅ MYCKET!

Och ja, sen så kommer jag nog för evigt minnas de milslånga kommentarerna du alltid lämnade när vi hade Sagan om Ringen-läsning. Det var ett nöje att läsa dem :)

Tack och hej leverpastej! Jag hoppas du har haft en toppendag! :D

2014-02-14 @ 17:33:17
URL: http://bookshelf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0