Ut med det bara!

Må du finna ro, Ned Vizzini.

Ärlighet varar längst, eller hur var det nu? Det har gått ganska så uppenbart trögt att blogga, att ens pränta ner det skrivna ordet, det senaste året. 2013 har revolutionerat mitt liv. Jag har förändrats, skulle en kunna formulera sig. Tankebanorna har förändrats, och prioriteringarna går till andra ting för tillfället. 

Ur ALMA-pristagaren Isols bok Petit, monstret.

Jag jobbar deltid (kan ni förstå?) i butik. Genom detta har jag märkt att jag tydligen även älskar det talade ordet. Så ja, jag gillar läget! Dock har läsningen och bloggandet fått kliva åt sidan medan jag provar på att säga ja till fler saker. Det allmänna målet är att stegvis bryta mig loss från bekvämlighetszonen som jag har alldeles för lätt att fastna i.

Med det sagt försöker jag också säga att bloggen har blivit en sådan zon, och det är det sista jag önskar mig. Det är rent ut sagt för jävligt och pissigt att känna att en inte längre utmanas, att inte känna engagemanget, på samma vis som tidigare. Och det har märkts i mina senare inlägg.

Mitt älskade stadsbibliotek.


Så småningom lär jag återvända till den här scenen, men det kommer inte att vara imorgon och troligtvis inte heller inom en månad eller två. När glöden återkommit så kommer det att synas! Tills dess vill jag tacka alla bokförlag som gett mig recensionsexemplar. Men, framförallt ni som bemödar samt bemödat er att läsa mina ord, åsikter och spretiga tankar. Era kommentarer har, utan att överdriva ens det minsta, varit oumbärgliga och boostat mig något obeskrivligt mycket!

Och om någon av er skulle ha vägarna förbi Skåne så släng iväg ett meddelande - antingen via bloggen eller mejlen. Jag har ingenting emot att ta en fika med dig (eller er) och visa upp mina pärlor till secondhandparadis om det skulle vara önskat! Naturligtvis kikar jag in här då och då, samt hos er, så var inte rädda för att lämna avstamp i form av boktips, ett hej, etcetera.

I övrigt hittar ni mig såklart på Goodreads. Kram och kärlek!

Er tillgivne och bokskadade like,
Man

RSS 2.0