Det står lite tomt, så jag ber er:


Med mer litterär anknytning. Någon särskild recension? Mina starkaste läsupplevelser? Vilka favoriter jag hade som barn? De bästa litterära karaktärerna jag vet? Ett mastodontinlägg på filmer som är baserade på böcker? Vilka titlar det är som jag alltid ser second hand? Bokomslag som jag dras till? Hur jag strukturerar upp mina inlägg? Bokvideos med annorlunda teman?


Eller något mer personligt. Mer om min personlighet? Hur mina favoritstrumpor ser ut? Min personliga klädstil? Vad jag lyssnar på för sorts musik? Något om mig som ni inte visste? Hur min högstadie- och gymnasieupplevelse var? Vad för slags kamera jag fotograferar med? Var jag redigerar bilder? Vilken årstid jag föredrar? Hur min handstil ser ut? Vilka tv-serier det är jag älskar?

— ASK ME, ASK ME, ASK ME. (♩♪♫♬)

Kommentarer
Postat av: Elin - Bokparadiset

Skriv ett secondhand inlägg :D och något slags omslagsinlägg? :)

Svar: Ett sådant inlägg har jag redan påbörjat, så det bör publiceras i januari! Och omslagsinlägg bör med dyka upp. : )
Man Truong

2012-12-29 @ 16:51:16
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Ebba

Kanske nåt om vilka böcker du oftast dras till, vad som får dig att älska en bok och din musiksmak ^^

Svar: Jag har funderat på de frågorna länge, men svar har jag nog så det ska dyka upp! : )
Man Truong

2012-12-29 @ 17:04:18
URL: http://iceandfire.blogg.se/
Postat av: Amelie

Vore kul med ett second hand-inlägg! (Kanske att du filmar i en sådan butik eller bara en vanlig bokhandel?) Och även ett där du pratar om omslag du gillar och dras till :)

Svar: Ett sådant inlägg håller på att skrivas och filas på! Bör finnas uppe innan månaden gått till ända. (Fast filmandet får vi se hur det skulle gå. Vad menar du mer specifikt?) Och det där med omslagsinlägg ska jag också tänka över!
Man Truong

2012-12-29 @ 17:46:31
URL: http://ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Alekzandra Kelahaara

Det skulle vara kul om du gjorde den tagen "my life as a reader", även att få veta lite mer om dig, mer än vad du läser. Vad gör du nu? Pluggar du eller vill du det eller hur ser du på framtiden? Kul att höra vilka böcker du alltid ser på second hand också, ser också samma titlar nästan jämt - på olika ställen, haha.

2012-12-29 @ 17:49:49
URL: http://bookupied.blogg.se/
Postat av: Alekzandra Kelahaara

Ps. En årsredovisning! :D

Svar: Göra My life as a reader - antecknat! Det övriga och mer vardagliga ska jag se till att besvara med. Ska först bara gå på en liten fotojakt. : )
Man Truong

2012-12-29 @ 17:50:33
URL: http://bookupied.blogg.se/
Postat av: Anna

Starkaste "bokupplevelse"? Som du minns tydligast/roligast/sorgligast o.s.v. kanske lite svårt att svara på ;) Kanske ett inlägg om vad du tycker om olika filmatiseringar (jag är så nyfiken på att höra vad du säger om Potter-filmerna!) eller hmm... Svårt detta. Jag kommer med fler tips om jag kommer på :)

Svar: Det är nästan det svåraste som är roligast att svara på, så jag ska fortsätta knäcka den nöten och återkomma med ett eget inlägg på den - tror jag. ;-) Potter-filmerna kan jag också skriva ett litet inlägg om. Fast först borde jag kanske se om dem, haha? Och återkom gärna. :-)
Man Truong

2012-12-29 @ 18:13:21
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Ida

jag vill veta hur en vanlig dag för dig ser ut, vad du har för planer för nästa år, vilken som är din paradmaträtt och var du helst vill bo när du blir stor! Pusss

2012-12-29 @ 21:43:42
Postat av: Ida (igen)

okej här är ett gäng fler frågor: vilka bokbloggar läser du? vilken kamera fotograferar du med? vilket program använder du när du redigerar dina bilder? vilken bok som är din favorit att tipsa om till vem som än frågar (alltså favoritbok genom tiderna typ!)? har du författardrömmar? funderar du ofta över meningen med livet? vad gör dig lycklig?

Svar: Fina frågor du ställer mig, Ida! Jag ska tänka vidare på dem och återkomma så småningom. : )
Man Truong

2012-12-29 @ 23:09:30
Postat av: Anonym

Lite mer om dig själv vore kul! Precis som du skrev; berätta om din gymnasietid, klädstil, favoriter etc. :)

Svar: Då ska jag göra det! Kommer upp i månaden eller så. : )
Man Truong

2012-12-30 @ 23:23:15
Postat av: Emelie

Drömjobb? Hur ser den ideala framtiden ut? :) Skulle även gärna vilja läsa ett diskussionsinlägg eller åsikter om... jag vet inte. Din åsikt om Paranormal Romance? Någon bokgenre som du har tröttnat på och varför? Lite sådant vore roligt :)

SV: OCH GOD JUL (I EFTERSKOTT) OCH GOTT NYTT ÅR PÅ DIG MED! :D

Svar: Ah, dessa djupa frågor alltså! Jag ska spåna vidare på det och (äntligen) ta tag i diskussionsjag:et som finns dolt någonstans under alla lager diplomati. ;-)
Man Truong

2012-12-31 @ 15:33:25
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Iktoro

Håller med Anonym där uppe, lite mer om dig vore kul!
PS. Gott nytt år :)

Svar: Då ska jag se till att vara dig och Anonym tillmötesgående. :-) (Gott nytt år på dig med!)
Man Truong

2013-01-01 @ 12:09:42
URL: http://iktorosbocker.blogspot.com
Postat av: Petra

Jag tycker alla alternativ du gav var bra! ;)
Gott nytt år!!! :)

Svar: Det var värmande att höra, haha. ;-) Och gott nytt år!
Man Truong

2013-01-01 @ 14:09:21
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se
Postat av: Tessans Bokblogg

Din musiksmak är ju jag nyfiken på! Bara det inte är Sven Ingvars Dansband så är det lugnt liksom, haha. Fast om du nu gillar Sven och hans röst så...ja, det ska du inte behöva skämmas över. Kanske bara lite...GOTT NYTT ÅR MAN! :D

Svar: Då ska jag se till att du får reda mer om musiksmaken min! Sven Ingvar och hans gäng har väl aldrig varit min grej, så det behöver du i varje fall inte bekymra dig angående. ;-)
OCH GOTT NYTT ÅR IGEN, TESSAN!
Man Truong

2013-01-01 @ 19:27:45
URL: http://tessansbokblogg.blogg.se/
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie

Tycker allt från dig är bra, men ett secondhand inlägg skulle var extra mysigt!

Gott nytt år!

Svar: Åh, tack snälla du! Och ett sådant filar jag på så förhoppningen är att den dyker upp snart. :'D (Försenat och personligare gott nytt år till dig med!)
Man Truong

2013-01-02 @ 11:07:39
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0