Så mycket att säga

Det har hänt en del den senaste månaden, som det brukar göra under september varje år. Så vart ska jag börja? Bra fråga. Jag kan börja med att berätta att universitetsutbildningen jag påbörjade nu i höst inte var något för mig så den avbröt jag inom kort. Om någon undrar så var det Biblioteks- och informationsvetenskap vid Linnéuniversitetet.

En recension på Nordqvists senaste kan ni vänta er. ↑

Annars har jag infört ett smärre bokköpsförbud (fastän jag inte alls tror på sådana) - men först hade jag tänkt göra en väldigt vacker bookhaul över mina senaste köp. Och så har vi tre på tre-utmaningen som i ärlighetens namn går sisådär. (Jag ber om ursäkt, Fördjupade studier i katastroffysik.) Överlag har lästiden krympt oerhört då jag prioriterar tv-premiärerna istället, vilket i sin tur leder till att jag håller på att skriva en massa tankar kring avsnitt och säsonger på andra bloggen. Som jag måste se till att fixa rent utseendemässigt.

Det var nog det.

Slutligen ber jag om ursäkt för mitt sporadiska uppdaterande här, och jag kan inte garantera att det kommer bli bättre i oktober. Men - jag kan lova att det kommer nya recensioner och dylikt inom kort!

Kommentarer
Postat av: Pia

Ah! Igår vid matbordet berättade faktiskt mamma och pappa att de hade köp nyaste Petson och Findus boken. Jag och alla mina fyra syskon (som alla är 17 år eller äldre) började paxa vem som skulle få läsa den först. Bäst! <3

Svar: BÄST!
Man Truong

2012-10-06 @ 15:28:35
URL: http://bookrelated.deovte.se
Postat av: Elen

Satt igårkväll och funderade på vart du tagit vägen, hoppas du har kul vad det nu än är du roar dig med :]

Svar: Oj, vad oväntat och tack! Jag har det virrigt just nu - men det löser sig nog. :-)
Man Truong

2012-10-06 @ 16:24:50
URL: http://bokpotaten.blogspot.com/
Postat av: Sanna Svedin

Vilken fin blogg du har! Hur tycker du jag ska förbättra min blogg? :)

2012-10-06 @ 17:02:14
URL: http://gottagetdown.blogg.se
Postat av: Sara - en bokblogg

Jag har också köpt den nya Pettson & Findus-boken! Så bra är dem! :)

Svar: Åh ja!
Man

2012-10-07 @ 15:54:26
URL: http://uggsdotter.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag tänkte skoja och säga att du skulle valt B&I i Borås istället, men sanningen är att det inte är bättre. Det är mycket skräp man måste ta sig igenom för att få kalla sig bibliotekarie. Skönt att du kom fram till det ganska snart ändå, även om det inte är så kul att vara i det där förvirrade stadiet när man slopat något och inte vet vart man är på väg härnäst. Men jag är säker på att det löser sig och att du hittar din plats.

Och på en helt annan note - istället för att försöka dela med mig av någon livsvisdom jag knappast besitter och du förmodligen inte efterfrågar - YAY! Ser fram emot recension på Pettson!

Ta hand om dig och stressa inte över bloggen.

Svar: Jag anade att det skulle vara snarlika program på de ställena som erbjuder B&I i Sverige, så det var därför det blev Linnéuniversitetet som ligger närmare hemma. Men ja - även om jag inte valde att stanna så är jag glad, för nu fick jag i alla fall se vad som ingår i utbildningen. Kanske är det något som lockar mig längre fram istället, vem vet? Det var verkligen förvirrat i samband med att jag tog beslutet att inte fortsätta, men kaoset gav mig lite klarhet i alla fall så det var skönt.
Annars ser jag också fram emot min recension på Pettson (ty jag inte har den blekaste aning om hur jag ska bygga upp den)!

Och Maria, stort stort tack för dina ord! Du gör att jag inte känner mig fullt så strulig som jag emellanåt känt mig under mina svackor.
Man Truong

2012-10-10 @ 00:01:38
URL: http://ungavuxna.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0