Två bra nyheter


ETT) Jag fick hem Morris Lessmore och de fantastiska flygande böckerna av William Joyce igår! Jag tog kontakt med bästaste Kabusa Böcker redan i augusti, fick ett grönt kort och har sedan dess väntat på den här. Och sedan känner ni väl till att verket vann en Oscar för bästa animerade kortfilm, va? Filmen går att se här.


TVÅ) Tre på tre-utmaningen kommer jag troligtvis misslyckas med, men jag ger mig inte än och har faktiskt bara drygt 50 sidor kvar av Marrisha Pessls Fördjupade studier i katastroffysik (som jag verkligen pratat för mycket om). Den har blivit betydligt bättre, för att inte tala om riktigt obehaglig!

— Har det hänt något särskilt roligt (och bokigt) i era liv den senaste tiden?

Kommentarer
Postat av: Ebba

Haha, älskar första bilden! Precis den känslan får man när man håller den perfekta boken i sina händer. Jag är snart klar med min svenskabok, tjoho!

Svar: Tackar så hjärtligt och visst är det så! Samt hurra för det!
Man Truong

2012-11-13 @ 18:19:27
URL: http://iceandfire.blogg.se
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie

Fick den med igår!! =) supersöt! Såg kortfilmen idag till frukosten. Trodde den var gjord efter boken, men var ju tvärt om för en gångs skull :P

Kommer garanterat misslyckas med tre på tre utmaningen. De andra böckerna i Enchanted Forest var tyvärr inte alls lika bra som ettan :(

Svar: Jag såg att du hade fått den, och pep till lite på andra sidan av Skåne! Vad tyckte du om kortfilmen? : ) Ska kika på den när jag avslutat boken, hade jag tänkt.Och åh, så himla tråkigt att höra för jag vet verkligen hur det känns. (Men ett "håller tummarna för att resten passar dig bättre" ger jag dig ändå!) Min första bok i utmaningen (alltså den jag läser nu) började lite segt och fastän den blivit mycket bättre drar jag mig lite för att läsa de resterande två. :/
Man Truong

2012-11-13 @ 20:06:03
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Elin - Bokparadiset

Jag väntar på att få läsa en recension på fördjupande studier.... har varit lite sugen (mest för titeln) så ska bli kul och se vad du säger :)

Svar: Titeln är verkligen tjusig - tycker om att den är så dramatisk. Ska se till att lägga upp en recension på den så snart jag läst ut den och reflekterat lite! :-)
Man Truong

2012-11-13 @ 20:43:25
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Anna

Åh, första bilden, boklycka fångad på bild. Det har inte hänt så mycket bokigt i mitt liv på sista tiden faktiskt. Jag har knappt läst eller bloggat någonting i november, och det känns så tråkigt. Det blir förhoppningsvis bättre i december! Fast lite ur boken Crank av Elle Hopkins har jag hunnit läsa, en speciell och annorlunda bok skriven i versliknande format. Du borde verkligen kolla upp den, jag tror att det är något du skulle gilla! Sen har jag bytt bok i engelskan, och ska nu läsa The Turn of the Screw, haha. Spännande. Tack igen för en underbar blogg!

Svar: Jag kan inte annat än hålla med - blir alltid så exalterad! Och det hoppas jag med - förhoppningen är väl (annars) att julen i alla fall saktar ner tiden lite så att man hinner andas och plocka ner en väl utvald bok. Åh, Crank ska jag definitivt kika närmare på! Tack för påminnelsen! :-) The Turn of the Screw var ju ett intressant val, haha. Min syster skrämde mig lite med den, fast jag har glosor till den så jag borde väl egentligen "läsa ikapp" dig. Ska bli kul att se vad du tycker om de båda böckerna senare! Och det var så lite så! (Tillägg: Detsamma!)
Man Truong

2012-11-13 @ 20:57:07
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Ella

Svar: Tack så mycket! :D

2012-11-14 @ 16:45:38
URL: http://mittimellan-ella.blogspot.se
Postat av: Ida

Åh, Fördjupade studier läste jag för flera år sen men den är fortfarande så stark i mitt minne (inte många böcker är det direkt). Den är verkligen fantastisk, blev jätteglad när jag såg att du läste den och ser fram emot din recension!

Svar: Jag känner på mig att det kommer att vara exakt samma sak för mig, för jisses - jag kan bara inte släppa den. Sedan ser jag också fram emot min recension, haha.
Man Truong

2012-11-16 @ 07:51:51
Postat av: Stockholmsflickan

Åh, vilket fantastiskt fint tips om Morris Lessmore! Ska titta på den idag, är övertygad om att den kommer göra lördagen lite bättre :)

Svar: Jag hoppas att den gjorde din lördag lite bättre! : )
Man Truong

2012-11-17 @ 12:04:57
URL: http://skrivande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0