Vet ej om ni varit observanta nog

Frågade häromdagen om någon av er skulle vara intresserade av att lyssna på mitt prat om tv och film - och till min glädje var det faktiskt en som ville det. (Tack!)

ILLUSTRATION: MAN TRUONG || TYPSNITT: BEAUTIFUL EVERY TIME [LÄNK]

I flera månaders tid har jag haft seriösa tankar på att starta en ny blogg om just serier och filmer. (Fick väl en och annan knuff från systern min också..) Fast jag har dragit mig för att göra det eftersom jag egentligen inte vill ha en till nischad blogg, men som det är lägger jag otroligt mycket tid på det som fritidssyssla att det vore kul. För jag älskar verkligen att prata om tv-serier och filmer och skådespelare och är utan tvekan den nördigaste personen jag känner när det kommer till sånt. Sedan insåg jag också att det inte känns rätt att prata om serier här när detta ska vara min bokblogg.

Så, som det ser ut nu är jag på god väg och i framtiden kommer jag alltså även blogga här:

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad roligt! Ska följa :D Har också haft tankar på att skaffa en sån blogg, men har knappt tid för den jag har.. Men är så otrooooligt frestad, så kanske i sommar. Läser din så länge :)

2012-05-18 @ 18:12:52
URL: http://ensidatill.blogspot.com/
Postat av: Iktoro

Va kul! Jag kommer att läsa din andra blogg också :D

2012-05-19 @ 08:40:54
URL: http://iktorosbocker.blogspot.com/
Postat av: Stj

Hej hallå, du som bor vid knutpunkten och allt, kommer du att besöka den-där-festivalen i samma stad någonting? Hälsningar, undrande!

2012-05-20 @ 01:38:52
URL: http://ofbooksandbirds.blogspot.com
Postat av: Nelly

Gud vad roligt. Mitt andra stora intresse är tv-serier så det här blir ju perfekt. Älskar redan den andra bloggen! Fast din bokblogg kommer nog alltid vara min favorit, så himla fin!

2012-05-20 @ 09:02:05
URL: http://nellonsbokblogg.blogspot.com
Postat av: Stj

Den här damen kommer faktiskt att hänga på festivalen, å en ungdomscommunitys vägnar, för att rapportera och kramas! De har ingen vidare line-up det här året, måste jag medge, men får man presspass till en festival så nära sin hemstad så gör det inget om man planerar att pendla fram och tillbaka, för camping blir det nog inte.Det hade dock varit kul att träffa dig (eller läskigt) och tvinga dig att skriva ner ett valfritt fint citat i en bok som jag/vi möjligen ska ge bort.

2012-05-20 @ 19:41:42
URL: http://ofbooksandbirds.blogspot.com
Postat av: Elli

Svar: Jag älskar OUaT <3 Kärlek på högnivå!

Såg de omslaget du prata om, tycker inte alls att de passar in på bokens handling.Åh dom två verkar så himla bra!

2012-05-20 @ 20:05:13
URL: http://flickansbocker.blogspot.se
Postat av: Elli

Svar: Åh ja, den är mycket bättre! Har hört så mycket bra om båda så jag hoppas jag gillar dem lika mycket! :)

2012-05-20 @ 20:14:19
URL: http://flickansbocker.blogspot.se
Postat av: Stj

Ja, men klart att jag vill träffa dig, om du inte känner dig tvingad till att göra det! Och jag är nog den som är mest socialt missanpassad när det gäller, men det gör inget! Vi kan vara missanpassade tillsammans osv.! "The ongoing WOW is happening right NOW" som en säger i Waking Life (om du inte redan har sett, så måste du!!)Är det okej om jag lägger till dig på facebook? Det blir kanske mindre läskigt då. kanske

2012-05-20 @ 21:36:07
URL: http://ofbooksandbirds.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0