Two down and one to go

(Rubriken är en slags referens till The Frays låt '48 To Go' på deras senaste album 'Scars & Stories'. Rekommenderar såklart både mitt favoritband och detta album varmt!)


Apropå musik, så har omslaget till Cementträdgården en bakgrundsaffisch på The Beatles!

Strax efter att jag publicerade mitt bottenlägesrapportinlägg läste jag äntligen ut Ian McEwans korta debutroman Cementträdgården på någon timme och slukade Cassandra Clares City of Bones på mindre än två dagar. Efter de här böckerna är jag lite osäker på vad jag är sugen på härnäst, men tror jag ger mig i kast med Divergent, som jag tycker fått vänta länge nog..

Samtidigt har jag lite dåligt samvete för att jag inte orkar läsa mina biblioteksböcker. Påbörjade Legend of a Suicide, Nocturner och The Bell Jar för ett bra tag sedan medan The Red PonyTo Kill A Mockingbird, Klappa händer små och Splitter står kvar orörda.

Nåja, läsning ska vara en rolig grej, vilket jag kommit till insikt med först på senare tid (svårt att tro, jag vet). Jag läser hellre böcker efter mitt direkta infall än tappar läslusten för att det finns en massa "måsten". — Är ni som jag och läser efter sug eller ser ni till att läsa det som lånats?
Trackback
RSS 2.0