Dag 29: Bästa engelska bok

Det märks att man är inne på dag 29, för rubrikerna blir bara sämre och dessutom tråkigare att svara på. (Kanske inte borde avslöjas att jag är tacksam över att morgondagen är sista dagen eftersom jag gärna vill se er göra den med, men ändå - det sägs ju att ärlighet varar längst. Hmpf.)

Jag kan inte riktigt avgöra vilken som är den bästa engelska boken jag har läst under mitt snart 20-åriga liv; det vore som att ha en pistol riktad mot huvudet och samtidigt beordra mig att spotta ur mig hela multiplikationstabellen. Och nej, om ni inte förstod det fungerar jag inte alltid bra under press och jag är verkligen inte ett mattegeni. Så istället, för att fega ur lite, säger jag vilken engelskspråkig bok som åtminstone fram tills idag är årets bästa. Det är ingen mindre än..

*Trumvirvlar, tack*
. . .


En bok skriven av en författare vars signaturkråka ser ut såhär.


Med ett favoritutdrag som ser ut såhär.


Och slutligen - titeln som lyder såhär.

(Bokrecension på boken bör komma upp i morgon eller dagen efter det, ty jag lovade en viss dam detta. Att det sägs att löften är till för att brytas bör eventuellt hållas i åtanke.)


Kommentarer
Postat av: Jessica

ALLTSÅ HAHA är det oroväckande att jag kände igen hans signatur? (Fick du en signerad, förresten? Du förbeställde inte? Eller? Han signerade ju alla förbeställda, så sjukt!)

Tagga recension!

2012-03-29 @ 22:29:52
URL: http://litesocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0