Att beskriva sig själv med boktitlar

När jag gick igenom min dagliga läsning av bokbloggar hittade jag ett himla roligt inlägg hos Boktycke, som går ut på att beskriva sig själv med boktitlar. Festligt tycker jag såklart och hakar på. Själv tänker jag utgå från böcker som finns i min egen bokhylla för att göra det hela lite lättare:


"Innan jag dör vill jag [insert random spexig grej]"
, säger jag så ofta att min lista över saker jag vill göra växer sig större hela tiden, vilket (för det mesta) i sin tur dessvärre leder till att jag dagdrömmer mer än jag agerar. Fast jag vill gärna tro att Himlen börjar här och att allt är möjligt.

Främlingen är jag nog för många då jag är rätt reserverad som person och är rätt oerhört kräsen med vilka jag litar på. Men när jag väl låter folk komma nära inpå är det Never let me go som gäller. Och visst gillar jag att stå i rampljuset ibland - fast mest, och kanske även bäst, av allt har jag lärt mig The perks of being a wallflower.

Att allting verkar vara Snabba cash för mig är ett stort problem - när jag får pengar försvinner de snabbare än snabbt - och jag har därför på senare tid blivit tvungen att tänka efter rejält innan jag slösar. Med det sagt är det kanske inte så konstigt att jag är The collector. Sedan tillhör jag Midnight's children, vilket har sina fördelar då jag under långa och mörka bilfärder är extra-Nattvakten men tyvärr också nackdelar då jag alltid är Död i gryningen.

I övrigt är Stolthet och fördom två substantiv jag känner till väl av egen erfarenhet. Eller det skulle jag åtminstone vilja påstå. Fast jag älskar att vara The help när problem uppstår, speciellt glad blir jag när okända frågar efter vägdirektiv eller närstående vänder sig till mig för kloka råd.

Personligen skulle jag vilja påstå att jag är Idioten i många sammanhang (har en tendens att vara mycket impulsiv i det jag säger), medan min familj nog skulle beskriva mig som Diva eller möjligtvis The joke då jag aldrig slutar leverera skämt.

Jag har jättelångsökta tankebanor och lever djupt inne i mina Egna världar, och är i hemlighet fortfarande rädd för Häxorna (och annat) som lurkar i mörkret. Trots att min storasyster är en anledning till varför jag har svårt för mörker skulle jag göra Allt för min syster och så får jag förfärlig Hemlängtan när jag inte träffat henne eller varit hemma i Skåne på länge. Ändå kan jag inte sluta att längta efter Vägen och äventyr på nöjesparker som medför Svindlande höjder.

— Oj, det här var väldigt underhållande och jag kan rekommendera er att haka på detta!

Kommentarer
Postat av: Nea

Härligt skrivet inlägg!

Svar: Nämen, tack! :)
Man Truong

2012-06-29 @ 14:43:11
URL: http://boknea.blogspot.com
Postat av: Malin

Du får mig att vilja haka på allting du. Du får allt att bli så himla underbart intressant och jag blir så himla inspirerad hela tiden av det du skriver! Får se om jag gör detta, min hjärna är lite mosig av förkylning just nu. Kanske någon dag :)

Svar: Tack för den finaste komplimangen? Särskilt som jag skulle vilja säga detsamma om dig. Och hoppas mosigheten försvinner - krya på dig, Malin! :)
Man Truong

2012-06-29 @ 16:09:19
URL: http://ensidatill.blogspot.com/
Postat av: Tess

Åh vad roligt, det måste jag göra så fort jag får tid!

Svar: Det tycker jag att du ska göra så jag kan läsa och lära känna dig bättre! :)
Man Truong

2012-06-29 @ 21:48:47
URL: http://www.pocketlover.se
Postat av: Bokparadiset

Riktigt roligt att läsa! :))

Svar: Roligt att höra!
Man Truong

2012-07-08 @ 16:09:09
URL: http://bokparadis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0