Andra planer


Två stora durkslag med nyplockade jordgubbar från trädgården - inte helt fel.

Jag firar normalt sett inte midsommar, och struntar i det även i år. Fast jordgubbar blir det. Och ilsket skrikande på greker som jag hoppas på ska förlora mot tyskarna i kvartsfinalen - för ja, jag är en av de där typerna som älskar EM-/VM-sammanhang. Sist men inte minst hade jag tänkt avsluta kvällen (eller natten) med det senaste avsnittet av Suits och en bra bok. Frågan är om det blir Bilbo eller Sarah Dessen.. Eller blir det kanske till och med Sommar-serien av Jenny Han?
 
Nåja. Glad midsommar på er allihopa!


» Psst! Jag håller just nu i en boktävling som pågår fram till måndagen den 25:e juni, kl. 24.00! «

Kommentarer
Postat av: Carro

Vilka härlig jordgubbar :) För min del kommer en del av min tjocka släkt imorgon, så då blir det midsommarfirande för min del.
Jag är också en av de där typerna som älskar EM/VM-sammanhang - blev dock väldigt bitter när Sverige åkte ur.....Har inte riktigt smält det där ännu...Spännande och se vilken bok du kommer att välja, det beror ju på vilket humör du är på efter Suits, haha. Jag har snart läst ut "Nattrond" så jag har ej heller bestämt vilken bok jag ska välja härnäst......Alltid lika kul (!) Glad Midsommar!

Svar: De var härliga smakmässigt med kan jag meddela! Samt att jag med blev väldigt (överraskande) bitter när Sverige åkte ur spelet - och har inte heller släppt det helt. Speciellt med den där sista matchen, ack ack. Jag valde att läsa tidningen Skriva, haha. Bokvalen när de är många alltså.. Tack. :) Och då önskar jag dig ett härligt midsommarfirande idag!
Man Truong

2012-06-22 @ 20:41:08
URL: http://bokslukare.blogg.se
Postat av: BoKarin

Väldigt fina bilder, jag är helt urusel på att ta foton, om det inte vore för allt sött jag proppat i mig på skolavslutningen ídag så skulle jag npg dregla över hela datorskärmen.
Jag vet inte hur det gick i matchen, men tyskarna gick omkring med tyska flaggor på kinderna och i händerna, så jag gissar på att Tyskland vann...
Själv skulle jag välja Bilbo, eftersom den är så mysig att läsa på kvällen, då är det så härligt att hoppa in i en fin fantasyvärld och bara stänga av omvärlden :)

Svar: Tack, kära du! Jajamän, Tyskland vann med stabila 4-2. (Det andra målet som grekerna gjorde var genom straff..) Det blev ingen Bilbo igårkväll, men det ska åtgärdas inom kort! Himla fin fantasyvärld, indeed. :-)
Man Truong

2012-06-22 @ 23:00:29
URL: http://bokgrottan.blogspot.com
Postat av: Josefin

Suits och EM låter som en mycket lyckad afton.Två bra val! Och vådligt snygg bild på jordgubbar!

Svar: Det var en mycket lyckad afton, och tack! :-)
Man Truong

2012-06-27 @ 23:20:27
URL: http://nobelprisprojektet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0