On my mind these days

De senaste veckorna har gått förbi i all hast, precis som sommardagar brukar. Utan att egentligen kunna sätta fingret på varför börjar också min inspiration, eller snarare energi, sina såhär i sommar/-kylan/-hettan. Fast, om fingret skulle få gissa beror nog sinandet på åtminstone det ena mycket på att bokbloggosfären stannar upp lite såhär under lov- och semesterdagar. Det andra kanske för att jag inte riktigt fungerar till 100 % i varken istider eller värmebölja.


Ett litet smakprov på vad som komma skall. ↑

Och att jag recenserar betydligt mindre än jag faktiskt läser är väl helt och hållet mitt fel. Orken finns inte riktigt, och jag plockar hellre upp en ny bok än sätter mig ner för att skriva om en gammal. Trist inställning kanske, särskilt som det brukar vara roligt att skriva om läsupplevelser. I stället får ni ha tålamod med mig och mina övriga litterära utsvävningar. Men recenserandet ska jag förhoppningsvis råda bot på till sensommaren alternativt hösten. För grejen är den, att jag spänt väntar på antagningsbesked från universitetet.

Tre dagar kvar.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Åhhhh, justja. Jag hade glömt att det var snart. Spännandespännande!
(Var det så att du ville vänta med att berätta vad det var du sökt eller hur var det? Hmhm.)

Svar: (Japp, vänta med att berätta ville jag!)
Man Truong

2012-07-09 @ 12:44:21
URL: http://litesocker.blogg.se
Postat av: Stj

Iiiih. Jag håller alla tummar jag har.

Svar: Då är vi två, haha!
Man Truong

2012-07-09 @ 13:11:27
URL: http://ofbooksandbirds.blogspot.com
Postat av: Malin

Hoppas du kommer in på det du sökt! Har sökt några kurser även om jag fått jobb, så får se hur det blir. Men det är kvälls- och distanskurser, så vem vet. Det är bara så roligt att vänta på antagningsbesked ju :)

Svar: Tack, Malin! Jag håller tummarna för att det går bra för dig med, oavsett hur det nu blir till hösten. Och det är halvroligt/halvnervöst, haha. :-)
Man Truong

2012-07-09 @ 13:12:10
URL: http://ensidatill.blogspot.com/
Postat av: Maria

Åh, så jobbigt att vänta! Hoppas det blir det du vill! :)
Jag funderar på att skriva blogginlägg ibland men sen blir det bara: "Orka!" och hoppa över för att läsa bok istället. Bättre att vila sig i form tänker jag...

Svar: Visst är det! Och tack. :-) Dessvärre resonerar jag som du vad gäller blogginlägg, och då går det som det går..
Man Truong

2012-07-09 @ 18:27:24
URL: http://ungavuxna.blogspot.com
Postat av: Hanna

Förstår helt det där med att hellre ta tag i en ny bok än att skriva om en som man redan läst. Ibland blir det segt men sedan brukar det bli roligare igen efter ett tag!
Väntar också på antagningsbesked, men har inte bestämt mig för om jag VILL komma in eller inte. Åh, hjälp. Men snart får vi se!

Svar: Precis! Och det är lite vad jag väntar på, att medan jag segskriver lite på recensionerna så ska det till slut släppa och bli roligt. Och åh, förstår dig helt och hållet! Tur att man har tid att fundera och tänka igenom allt i alla fall. :-)
Man Truong

2012-07-10 @ 12:35:47
URL: http://liberlibri.blogg.se
Postat av: Nella

Svar: Haha, somliga saker går aldrig över x) Kommer själv nog aldrig "botas" heller...

2012-07-10 @ 20:24:37
URL: http://nellasbocker.blogspot.se
Postat av: tuberosum

Tänkte väl att det var något sådant när du yrade om sommaravslöjanden i våras. Plugga kinesiska? Plugga i Asien? Det är väl klart nu, kom inte antagningsbeskeden idag? :]
Time to spill the beans, my dear!

Svar: Du har så bra minne, så! Antagningsbeskeden kom som planerat igår, and soon I will spill the beans. Bara vänta lite till. ;-)
Man Truong

2012-07-12 @ 22:37:04
URL: http://bokpotaten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0