Att fylla i en liten enkät


Keeping the Moon av Sarah Dessen, som jag 60 sidor in i ännu inte blivit särskilt imponerad av.


Mitt nuvarande projekt är att samla på mig John Greens alla verk och därför är det kanske inte alldeles överraskande att den senast införskaffade boken är Paper Towns.


Innan jag skulle iväg på ett möte gick jag inom biblioteket och kunde inte låta bli att låna No och jag av Delphine de Vigan efter att ha läst denna recension samt The Walking Dead - Tills döden skiljer oss åt av Robert Kirkman och Tony Moore efter denna recension.


J to the d - Jellicoe Road av Melina Marchetta. Ett ständigt flöde av tårar i den grad att mina ögon sved. Boken gjorde mig verkligen inte mindre emotionell bara för att jag visste vad som skulle hända.


Avslutade Ringens brödraskap av J.R.R. Tolkien tidigt i morse, och om de två sista böckerna är minst lika bra som denna är jag helt övertygad om att jag hittat en ny favoritserie.


Jag har lyckligtvis sluppit undan dåliga böcker den senaste tiden, men visst finns det en del barnbilderböcker som varit medelmåttiga och så var jag ju inte såld på första volymen av The Walking Dead.


Miranda Kenneallys Catching Jordan stirrar på mig från nattduksbordet. Jag har hört så mycket gott om den, men varken haft tillgång eller tid till den förrän nu. Ska dock börja läsa den såfort jag avslutat Keeping the Moon.

~
Jag har tidigare fyllt i enkäten, men det var längesen och jag tyckte att den passade in fint såhär i sommarvärmen. (Bilderna får ni förresten gärna låna!)

Kommentarer
Postat av: Anna

Sagan om ringen var en favorit även här! Jag ser faktiskt fram emot att läsa de två kommande delarna också :) Och Catching Jordan är jag också sugen på, alla skriver så gott om den. Har du läst andra böcker av Dessen? Själv har jag bara läst The Truth about Forever och tyckte väldigt mycket om den. Along for the Ride är på väg med posten, men många verkar vara ense om att TTaF är den bästa Dessenboken... Hmm. Spännande detta. Vad tycker du om Dessen?

Svar: Hurra! Och det gör jag med - och du deltar väl med i Annas och Emelies read-along? Av Dessen har jag läst samtliga på svenska och jag tyckte bäst om TTaF, men tyckte också om Along for the Ride (Mycket mer än så) som även råkade vara den första boken jag läste av henne. Annars har jag bara läst lite utdrag från de flesta av hennes böcker, bl.a. This Lullaby, Someone Like You och Just Listen, och det ser väl lovande ut. :-) Jag kan tänka mig att Catching Jordan är lite mindre tonårsaktig i ton än många av Dessens, även om målgrupperna är de samma.
Man Truong

2012-07-25 @ 21:47:40
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Paula

Men vaa, har du inte läst sagan om ringen förut? Åh, så himla bra! Tror jag läste den första gången när jag var typ 12? Lite jobbigt språk från början men när man vänjer sig så blir det braaaaa!

Svar: Häftigt! Om jag ska vara ärlig har jag varit för rädd för att läsa serien tidigare, just för att alla sagt att språket är jobbigt och beskrivningarna långdragna. Fast jag tycker själv att det flyter på utmärkt! Rent åldersmässigt passade det nog mig bättre att läsa den nu när jag har ett större ordförråd och bättre minne. :-)
Man Truong

2012-07-26 @ 11:51:44
URL: http://justafewmorepages.blogg.se
Postat av: Meron

Åh No och jag! Den måste du recensera sen, en av mina absoluta favoriter!

Svar: Det får jag se till att göra!
Man Truong

2012-07-28 @ 17:57:50
URL: http://fiktivagalaxer.wordpress.com
Postat av: Sara, Bea

Vi lånade din enkät :)

Svar: Jag såg och jag gillar! :')
Man Truong

2012-07-31 @ 10:27:23
URL: http://beasbokhylla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0