Ett urval av enkätfrågor

Mindre än 20 centimeter ifrån mig ligger Ru av Kim Thúy.


Krakel Spektakel köper en klubba av Lennart Hellsing får jag hem om ett par dagar, som jag får efter att ha samlat ihop märken från Serla. Mer om kampanjen här för den intresserade.


Sprang inom Kristianstads bibliotek för drygt en vecka sedan och lånade Tales from Outer Suburbia av Shaun Tan, som inom kort borde dyka upp som bokrecension här på bloggen.


Det har gått ett tag nu då jag inte gråtit floder till någon bok, så jag skulle vara tvungen att säga The Fault in Our Stars av John Green som jag läste i mars.


Utan tvekan Nattens cirkus av Erin Morgenstern - läs, läs, läs!


Inredningsboken Detaljer hemma av Annika Huett och Ulf Huett Nilsson trodde jag skulle vara perfekt för mig, men nej. Jag blev ytterst besviken och den var inte så inspirerande som jag hade trott..


Legend of a Suicide av David Vann som jag sedan dess publicering har velat läsa (mest på grund av omslaget). Jag lånade den på biblioteket tidigare i år och började läsa den, dock utan framgång. Det gick helt enkelt trögt med engelskan och att komma in i handlingen.

~


— Ni får hemskt gärna låna mina bilder och besvara frågorna!
Enkäten hämtade jag hos Gudon på Crazyinbooks.

Kommentarer
Postat av: Maria

Närmast just nu: Svenska akademiens ordlista över svenska språket. Sjukt bra bok! Läser den från pärm till pärm!

2012-04-28 @ 23:15:23
URL: http://ungavuxna.blogspot.com
Postat av: Maria

Åh! Det är lyckligtvis inte JAG som är nummer 19 i reservationskön! Jag har TFIOS i bokhyllan. (Sökte bara i katalogen av ren nyfikenhet, man måste ju ha en hobby.)Piper's kommer i paperback i höst så då blir det lite billigare. Då ska jag köpa mitt ex!

2012-04-29 @ 19:34:45
URL: http://ungavuxna.blogspot.com
Postat av: Maria

sv: Jag har visserligen hört extremt mycket positivt om Fault in our Stars så om jag ska göra ett nytt försök med John Green så är det kanske den jag ska satsa på?

Den enda boken av Marchetta som jag läst är Jellicoe Road men jag tyckte den var så fruktansvärt bra så nu hoppas jag att allt annat som hon gjort också är lika bra, men det vet jag såklart inte.

Murakamis löparbok hade jag tänkt sätta igång med någon gång under veckan som kommer. Tror inte att den direkt kommer likna någon av hans andra böcker som jag läst :)

2012-04-29 @ 23:29:37
URL: http://bokmary.wordpress.com/
Postat av: Felicia

Tror att jag kommer låna dom där av dig.. :p

Söt blogg förresten! :)

2012-04-30 @ 10:53:24
URL: http://feliciasboktips.blogspot.com
Postat av: Alekzandra

Kul att du ville bli vän på goodreads!

Ru är en himla himla fin bok, älskade den!

2012-04-30 @ 13:26:58
URL: http://rouletterusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0