Tjugo ting om hur jag är som läsare, del 2


11) Beroende på hur man ser på saken så är det ofta rekommendationer eller tips som gör mig nyfiken och det är utefter det som jag väljer - vill dock tro att jag innehar förmågan att välja själv.


12) Skulle inte vilja påstå att jag muntligt (eller skriftligt) rekommenderar böcker till andra ofta, utan är faktiskt ganska snål med det. Här på bloggen händer det dock då och då.


 13) Det här måste vara det mest självklara svaret än så länge! Kan faktiskt inte förstå hur man inte kan höra sin röst i huvudet – någon som skulle vilja berätta för mig?


14) Tycker att själva idén är fantastisk, men har aldrig själv varit typen som klarar av att lyssna på andra under en längre period. Är lite av en dagdrömmare på det viset..


15) Jag är nog egentligen en blandning - trivs ypperligt i bekant vatten, men tycker samtidigt också jättemycket om att experimentera och 'hitta' nya genrer. Så hurra för varierad läsning!


16) Språk är underbart, så många nyanser och skillnader. Länge leve mångfalden liksom! (Eh, ignorerar att jag bara behärskar tre språk.)


17) Är faktiskt överraskande bra grym på att komma ihåg böcker jag läst med tanke på hur obotligt senil jag kan vara.


18) Självfallet har jag en anteckningsbok (ja, trots mitt braiga grymma minne) i vilken jag skriver ner vad jag läser, när jag läser och hur många böcker/år jag läser.


19) Jag önskar att jag läste varje dag (och försöker läsa varje dag), men oftast kopplar jag av bättre med ett avsnitt från min favorittvserie.


20) Både och faktiskt! Kanske mest avslappnande. Och det behöver inte alltid vara negativt att tycka att läsning är ansträngande för det kan vara precis vad man behöver - som en sorts utmaning.

Del 1 hittas här.

Gör den, du med! Listan hittade jag hos iktoro.


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Hihi, kanske inte så olika trots allt ;)

Absolut, jag stämmer Stephanie och tjänar miljoooooner... Sure...Wiho! Hoppas att det går bra då! :D (Det vill säga att du får boken i brevlådan!) jag har förresten redan läst den, jättebra serie :)Höhö, kände på mig att något var fel där... VAD ÄR DET FÖR FEEEEL MED MIG? Bunny menar jag förstås och jag vill ha ett ordentligt utlåtande om vad du menar med min kanin!Så... Vad tyckte du om mina titlar? Något i din smak? Stör mig fortfarande på grisknorrar... HUNDMAT! :'0Jag vet inte riktigt, 2 år gammal kanske? Något sånt skulle jag tro faktiskt... Ganska gammal faktiskt men det är under det senaste året som folk faktiskt hittat till mig och jag kan inte säga att jag har mycket sidvisningar, tyvärr... Min totalsumma ligger runt 10000 och det är inte så mycket, det finns typ folk som har 3000 per dag... suckNä nu blev jag less på datorn igen, går ut och läser itsället... Igen...Våra kommentarer blir kortare och kortare för varje timme :0 Vad häääänder? :'0

2012-04-09 @ 16:58:40
URL: http://bokvarg.blogspot.com
Postat av: Elisabet

Säg till om du blir less på att kommentera mina designer men här har du en till! http://bokvargsdesignblogg.blogspot.se/

2012-04-09 @ 18:06:49
URL: http://bokvarg.blogspot.com
Postat av: Elisabet

Tack för din fina kommentar om att Mrs. Meyer lätt vinner, kände självförtroendet växa :')Jahaaa, Nattens Cirkus... Min hjärna fick för sig att du pratade om Cirkue du Freak... Heh. Alltså läste om Natten Cirkus och huggafublöh, jag vill också ha!

(Dock har jag lite för mycket olästa just nu och för lite tid så jag väntar lite...)

Och om du undrar så trodde jag ju att du menade Cirkue Du Freak som är en serie... Tjuggaböh, där har du mitt svar på det också! :DHihi, inte jag som kom på namnet och om du vill veta sanningen så heter han egentligen Savannens Vante ;) Det vill säga Svante (om du säger det fort :pppPPpppp)Nawsi, jag trodde att du tyckte att han var ful och att det var därför han hade ett så fult namn. (Hjärnan alltså, helt kaputt...)Peppa peppa, inte deppa! (Sloooogan!) Och tja, min statistik ökar typ för varje dag så jag ser det som ett tecken att jag ska fortsätta (och jag tycker ju att det är roligt så att;)Jag ber om den djupaste förlåtelsen för korta, opersonliga svar! Säg mig, finns det en enda chans att du förlåter mig? :')Är det bara jag eller har vi helt pratar färdigt om Buffy nu? Känns som om jag har slut på ord iallafall, eller rättare sagt slut på frågor (Buffy)sensei! :)Hmm... Vet inte på vilket sätt jag ska tolka din mening av min nya design men *SUCK* Antar att jag skrotar den också... Fast tja... ärligt så tänkte jag aldrig ändra min design, har bara för mycket fritid :PPpPpPPPPPPppPpP (Fast jag tänker ändå fortsätta pracka ner dig med en maaassssa nya designer!Och nu till... Min bokhylla! Oh my... Unbelievable att du ens orkade skriva allt det där! (Hihi, min kommentar nu är jättelång!)Hihi, typ 40% av min bokhylla består av recensionsexemplar och shieeet, insåg just precis att ja har fler böcker i mitt gamla rum som jag helt glömt bort! (Är visst inte så bokfattig som jag först trodde... Okej, okej... Ingenting som kan mäta sig med dig men jag skyller på att jag är yngre..!)Motargumentera? Challenge Accepted och vääänta lite bara, min hund försvann från rummet *misstänksam*

...

Okej han gick bara och la sig på ett annat ställe och nuuuu kom han tillbaka igen.

Hundar har verkligen inget liv...High Five för att jag inte heller har läst Genom dina ögon OCH att jag älskade Twilight tills dom gav ut filmerna! (Känns som om jag hittat en soulmate här)

Skriv om och om igen är wohoho, jättebra, rolig och man lär sig en hel del. Fick den i julklapp det året som den kom ut, absolut läsvärd.

MOTARGUMENT! Hur kan du tycka att Kapitulera Omedelbart Eller Dö var DÅLIG?! (Soulsister försvann) Jag tyckte om den jättemycket, lite sådär poetisk på ett ickepoetiskt sätt. Hihi, Love it!

Har inte heller läst Härskarringen, än mindre sett klart alla filmer... SHAME ON ME!

Mjah, alltså filmen är egentligen bättre än boken (pratar om 'Jag saknar dig, jag saknar dig!' om du undrar varför den är så trasig så var det för att jag tog hand om en kompis hund som bet sönder den... Just det ja, en sak till. Filmen är bättre fast skådespeleriet är... JÄTTEBRA *HOST HOST!*

Melissa Marr... Sämsta författaren jag någonsin skådat skulle jag tro. Funderar på att slänga boken men har inte hjärta till det. (Hmm... En lite Spinoff bara. Jag hade 2 jättegamla böcker i mitt rum som gav mig rysningar men jag vågade inte slänga dom så istället stoppade jag dom i en låda som jag stoppade i ett annat rum... Fick konstiga vibbar av dom böckerna...)

Den vita katten är brah! Ge den en chans, jag trodde att den skulle vara kass men den var bättre än jag hade förväntat mig faktiskt...

BEASTLY är super! Läs den! :'@

Cruise - oläst men ska läsa den om något år eller så, då jag mognat lite och läst ut allt jag har i min j*kla bokhylla.

Bläckhjärta - oläst, påbörjad för typ 5 år sedan men oläst.

Justin Case är... seg. Jobbig att läsa helt enkelt men ganska rolig och bra.

Här ligger jag och blöder var... inte min smak direkt.

SPLITTER! Älskar den boken!

I väntan på liv hade jag helt glömt bort, aldrig läst och har inte ens sneglat på baksidan. Ingen aning om vad den gör i min bokhylla... Är den bra?

Erebos var spännande och fängslande med ett mindre bra slut. Men fortfarande bra.

Mercy Falls Vargar! Hrmph! Den är bra, inte den bästa, saknas något i den men fortfarande bra.

Wiho! Rör mig inte! Är superb men lite seg! 4/5 stjärnor där :)

PPL är lite barnslig - ja, men den är fortfarande läsvärd.

Om jag stannar är kort, fängslande och suuuuuper! Löve it!

Ååh, himlen börjar här... En av mina favoriter </3 :')

FISLJUMMEN! Precis så! Men då var jag fortfarande är ljummen bloggare och visste inte hur jag skulle beskriva boken och du är typ den första som tycker som jag, att den faktiskt inte är så bra som alla säger. (SOULSISTERS IGEN!)

Fallen ängel, gäsp ja. Dock var första boken ganska bra men andra boken förstörde allt. Inte alls sugen på tredje boken. Alls.

Lilla Darling är jättefin! LÄS LÄS LÄS!

Hmm... Jane Eyre, måste läsas snart.

Ooh, älskar Ibland bara måste man, spännande att läsa om bögar. Typ ingen utom perversa författare (som Magnus Nordin) som vågar skriva böcker där huvudpersoner är gay. :D (Det händer nu är ju också en men ajja...)

Tänk om det där var jag var ett tag sedan jag läste, måste fräscha upp mitt minne tror jag... Minns dock att den var bra. Man är aldrig för ung för en bok! (Hallå jag läser barnböcker fortfarande!)

Hoppas var lite jobbig men ändå bra.

Pojken i randig pyjamas och Guldkompassen är olästa. *SUCK*

Jag är tyvärr död osv (orkar inte skriva hela namnet) tyckte jag också var lite tråkig och jobbig. *High Five*

Fisljummen var ordet och tjoff, där kom min hund och ville att jag ska sova... Hmm... Får skynda mig lite!

Fisljummen ja, Nock oc Norahs oändliga låtlista men jag blev ändå glad av den och tyckte om den ganska mycket. Inte den bästa men bättre än bra.

Hihi, visste inte ens vad du pratade om när du sa Otori, fick googla det. :P Oläst, min mamma köpte den på en loppmarknad åt mig men så fort jag får tid ska jag slå mig ner med den.

Och tjuggahoff där kom hunden igen och stal min hand (Alltså först kommer han och säger att jag ska sova men ändå så uppbehåller han mig, fick en blöt Baconpuss i pannan också... Okej, jag älskar honom ändå...)

De utvalda är suuuuuuper! MÅSTE LÄSAS!

Fattar inte varför alla tycker i taket lyser stjärnorna är så himla bra, den är ju typ som alla andra tonåringsböcker. Inte i min smak.

Sex and the city var faktiskt bättre än förväntat, du borde ge den en chans.

Vill du veta en hemlighet? Jag har inte läst alla Harry Potter böcker... Bara upp till femman...

Ge Testamentet en chans, den är jättehäftig med alla bilder osv!

SilverApan är oläst och egentligen min brorsas bok men eftersom han aldrig läser något så "stal" jag den från hans bokhylla.

P.C Cast böcker är urusla men läs Richelle Mead's, de fångar verkligen ens hjärta (och tid) ge den en chans, du kommer bli beroende, tro mig!

Hihi, varg nosar och jagar var väldigt skollig och jag fick den faktiskt när jag gick i grundskolan (av skolan)

Hål i huvudet - oläst påbörjad.

Var är Alaska är också oläst men ska snart läsa den...

Hihi, fel författare ;) Läs gärna boken, lite deppig men bra!

Tystnad, Tagning är också oläst, köptes på bokrean (som vissa andra) men den låter bra...

VARGBRÖDER MÅSTE LÄSAS OAVSETT ÅLDER!!! LÄS LÄS LÄS!Så däääär ja, god natt (23:30) hunden, katten och sängen kallar och möjligtvis upp om 6 timmar och rasta jycken, du eller hunden har förstört min morgon... Suck...Ajja, sov gott! :F

2012-04-09 @ 23:37:08
URL: http://bokvarg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0