Nämen, vad är det jag gör?

Jag har seriöst sedan början av februari försökt mig på det här med en bokvideo, men det har tagit emot varenda liten gång och därmed lett till flertalet raderingar.

Som det ser ut i skrivande stund har jag lagt ner pinsamt många timmar på att filma två godkända videor (vilka inte har avbrutits för att batteritiden tagit slut eller när min syster undrat vad jag sysslat med), laddat upp en av dem på YouTube samt redigerat den i evigheter. Jag tror dessutom att mitt liv tog sig en rejäl vändning efter att ha sett videoklippet laddas upp där.. Skulle nog kunna gå så långt och säga att YouTube från och med nu är min ärkefiende.

Och är jag förresten den enda som känner sig oerhört klen efter att ha filmat? Får nämligen nästan alltid ont i handleden efteråt, med en smärta som inte försvinner förrän efter några dagar. Det är tamigtusan jobbigt att göra en bookshelf tour - kudos till er som orkar! Känner mig permanent skadad efter det här, haha. (Nej, jag är inte lika svag som det låter.)

Klaga lagom, för här är min bokhylla. Till viss del. Varning för något överarbetad video och att det ibland kan bli lite rörigt! Jag är även medveten om den vackra skånska dialekten, bristen på humor och ostadigheten med kameran. Det är en framgång i vilket fall som helst då jag för ett år sedan inte ens kunde lyssna på min egen röst inspelad utan att rysa.

*TRUMVIRVLAR*


För den som inte ser videon går den att ses här, och även i HD. (Om jag känner mig själv kommer det ta ett bra tag innan jag laddar upp del 2.)
Trackback
RSS 2.0