Försenade julklappar

Att få presenter när man minst anar det är bland det bästa jag vet. Som att en trött skoldag komma till klassrummet och hitta ett paket på min plats som innehåller en t-tröja, varpå jag undrande frågar de 'skyldiga' varför och får svaret: "Ingen särskild anledning", men med den eminenta motivationen att den var jag. Eller att möta upp en vän och gå till en park och få lite försenade julklappar. Presenter är bra, särskilt som personerna träffar mitt i prick. (Fast måste medge att jag älskar att klura ut och ge presenter själv ännu mer.)

Över till vad jag faktiskt fick, presenterat i GIF-form:

Ser ju lagom nyvaken ut på bilderna.. Nåväl. Jag fick The Secret Life of Bees av Sue Monk Kidd (som finns med på min enorma to-read-list på Goodreads) och Minnen av John Lennon samlade och utgivna av Yoko Ono, vilken jag har sneglat på i evigheter fast i pocketform. Den inbundna boken är tusen gånger finare och jag blev så äckligt glad - Hurra för John Lennon!


När jag var i Tyskland köpte jag på mig ett vykort med en målning av Salvador Dalí som jag gav i julklapp till den här damen, och nu fick jag en från Norge (där min vän bodde ett tag) med en målning av Edvard Munch. Till detta fick jag även en brosch från Paris. Internationellt värre, haha. (Internt skämt.)

- Kort och gott "fab" som jag skulle ha sagt oftare om jag vore amerikan!

Hurdana är ni med presenter? Ger ni ofta litterära gåvor eller är det blandat? Själv har jag blivit duktig på att ge böcker de senaste åren och trycker gärna ner en eller två extra i paketet.

Kommentarer
Postat av: tuberosum

Jag känner mig alltid lika stolt och nöjd när jag lyckas ge en bok som är rätt för en person, som de dessutom aldrig hört talas om. Det händer inte så ofta, men ändå :) Och presenter bara-för-att är ju underbara! Hittar jag något som jag känner att jag borde ge till någon, då ger jag det till vederbörande födelsedag eller ej. Sen när det ska införskaffas födelsedagspaket har jag inga idéer kvar - smart!

2012-05-02 @ 08:55:48
URL: http://bokpotaten.blogspot.com/
Postat av: BoKarin

Jag var på en utställning med Salvador Dalí och hans fru :) Det var roligt!

Hehe...jag ger inte ofta bokpresenter, jag är mer en sån person som hoppas på att få en liten bok själv :) När jag ger presenter gör mer något själv, typ syr något :)

2012-05-05 @ 19:45:26
URL: http://bokgrottan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0