Ett litet tack och tips

Som det ser ut i nuläget hade jag hemskt gärna velat ställa till med en tävling, men det står lite still i huvudet för tillfället. I stället tänkte jag, som Buzzador-medlem, tipsa er om en kampanj som jag deltar i just nu. (Som Buzzador-medlem får man prova på nya produkter och tjänster.)

Jag har obeskrivligt höga krav på att filmuthyrning ska vara smidigt och kan erkänna att jag i alla fall var skeptisk till film- och speluthyrningssajter. Tills jag provade på LOVEFiLM. (Jag lovar att jag inte bara säger det för reklamens skull utan också för att det ligger sanning i det.)

Det är verkligen sjukt smidigt och inte ett dugg krångligt att använda sig av deras tjänst. Registera dig, skapa en lista över filmer du vill se, vänta på att filmerna ska landa i brevlådan, se dem när du vill (finns inget krav på att du behöver posta båda samtidigt), gå sedan till närmaste gula postlåda och posta och vänta på nästa utskick av filmer.

På en vecka hinner jag få hem fyra filmer (två per utskick), vilket är ungefär lagom. Jag tycker det går bra att skicka tillbaka de tunna paketen som skivorna ligger i. Några stora plus är att hemsidan är lättnavigerad, att skivorna inte har hack (som jag så ofta brukar ha problem med när jag hyr) och att det finns ett brett sortiment på både nya och äldre titlar.


De filmerna jag fått hem och sett är Thor med Chris Hemsworth (4/5), Winter's Bone med Jennifer Lawrence (3,5/5), Temple Grandin med Claire Danes (4/5), Iron Man 2 med Robert Downey Jr. (3,5/5), Mandomsprovet med Dustin Hoffman (2,5/5), Bright Star med Abbie Cornish (4/5), Himlen är oskyldigt blå med Bill Skarsgård (3/5) och första skivan i tv-serien How to Make it in America med Bryan Greenberg (2/5). Och för nöjets skull brukar jag även delta i deras filmquiz (och är tydligen deras bästa spelare genom tiderna).

Det är väldigt lätt att registrera sig, och när betalningsinformationsrutan dyker upp ska du inte tänka på att det kommer att kosta eftersom du senare skriver in kampanjkoden. Däremot kommer det kosta dig om du överskrider de två månaderna som erbjudandet avser - så se till att meddela LOVEFiLM senast den sista dagen i din provperiod om du vill avsluta din prenumeration för annars övergår den i Flex2-abonnemanget. Avsluta genom att gå in på "Mitt konto".

Kampanjkoden är "van1203" - jag rekommenderar er att testa på film och spel hem i brevlådan gratis i två månader! Man förlorar inget på det, så att säga. (Gäller dock inte för dig som redan tidigare provat på LOVEFiLM och åldersgränsen för att gå med är 18 år.)

Trackback
RSS 2.0