Ännu en bokblogg?
De som känner mig vet vilket sjukt förhållande jag har till böcker. Ohälsosamt skulle man kunna säga eftersom jag köper på mig fler böcker än jag hinner läsa. Senast jag räknade hade jag över 500 titlar, sedan har jag fem stycken otillräckliga bokhyllor.

Överlag har jag alltid tyckt om böcker, även om kärleken har pendlat mer eller mindre genom åren. Under barndomsåren var favoriten Sven Nordqvists Pettson och Findus, i "mellanåldern" gällde Kerstin Sundhs Miranda-serie och i tidiga ungdomen slukade jag allt från Meg Cabot till Marian Keyes. Därefter var det sporadisk samt obligatorisk (läs: skollitteratur) läsning. Förrförra året hittade jag tillbaka till bokträsket, och det är väl där jag befinner mig nu.Jag försöker läsa utanför min oklara bekvämlighetszon, och tar ganska tacksamt emot nya boktips. Det är på grund av detta som jag staplar bokhög på bokhög, för att så småningom 'hitta hem'.

Här har jag tänkt snöa in mig totalt på boksnack, tipsa om och likaså dissa böcker, lista vad jag köper i bokväg och mycket annat bokrelaterat.

~
Välkommen till min pittoreska bokblogg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0